Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

БЛИЦ разбра кой е анонсираният нападател от Кот д`Ивоар, подсилващ Славия. Босът на "белите" Венци Стефанов още в началото на месеца се похвали, че е уредил много добър играч. От "Овча Купел" обаче не съобщават подробности за него, като и треньорът Мартин Кушев сподели, че се очаква попълнение от Кот д`Ивоар. БЛИЦ разбра, че става дума за бившия младежки национал на родината на Дидие Дрогба - Хамед Коне.
http://sanfrecceole.files.wordpress.com/2009/11/dsc_7914_dxo_raw.jpg
Африканската звезда е на 24 години (2 ноември 1987 в Абиджан). Хамед е продукт на академията JMG. През 2005 г. е привлечен в тайландския Чонбури Шаркс, където записва 16 мача и вкарва 6 гола. През 2007-а се премества в по-силен и богат отбор - сингапурският Хоум Юнайтед. Там Коне е във вихъра си и става основен голмайстор, като в 23 срещи се разписва 10 пъти. След блестящото представяне е котивоарецът е пратен под наем в японския Гайнаре Тотори. Във втора J-лига Коне през 2008 г. е твърд титуляр и взима участие в 26 мача (6 гола).

През следващия сезон показателите на таланта са още по-добри – 31 мача и 10 гола. Коне играе като ляво крило и централен нападател. Висок е 168 см, тежи 63 кг. Отличава се със завидна бързина и прилична техника. Хамед е популярен сред феновете и с ексцентричния начин, по който отпразнува всеки от головете си. След попадение африканецът измисля оригинални начини за куфеене и измисля сценки със съотборниците си за забавление на публиката. Нападателят е препоръчан на Славия от мениджърите, довели на Овча купел Тайсуке Акиоши. Халфът стана първият японец в нашата “А” група. Белите шефове са доволни от изявите на Акиоши и логично се доверяват отново на агентите му.