Людмил Киров остава треньор на Нефтохимик и ще изведе отбора в предстоящата среща от 33-ия кръг на Втора лига утре срещу Лудогорец II - от 18:00 часа на стадион "Ефбет Арена". Новината съобщиха официално от клуба, борещ се да запази мястото си при професионалистите.

Президентът на Нефтохимик Анелия Златкова, цялото спортно-техническо ръководство, футболистите и огромната подкрепа от привържениците успя да разубеди Киров да остане на поста и да се запази подема на тима под негово ръководство. 

Спортно-техническото ръководство също се запазва, като единствената промяна е освобождаването от длъжност на Манол Иванов като изпълнителен директор. На негово място е назначен шампионът с Литекс Росен Емилов, който има опит на същата длъжност. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Припомняме, че преди дни Людмил Киров беше сензационно уволнен, след като не пускал в игра сина на техническия директор на клуба Манол Иванов. Последният обаче го отнася след скандала.

"За предстоящата среща утре срещу втория отбор на шампиона Лудогорец излизаме мобилизирани и готови за победа. За съжаление няма да можем да разчитаме на капитана Николай Костов, който беше контузен в предишната среща, както и на Даниел Георгиев. Очакваме подкрепата на нашите привърженици и цялата бургаска общественост", коментира спортният директор на бургаския клуб Николай Маринов.

Срещата между Нефтохимик и Лудогорец II е утре (неделя) от 18:00 часа на стадион „Ефбет Арена“ ("Лазур"), Бургас. Билети ще се продават на касите на стадиона час и половина преди началото на мача, цената им е 5 лв.
За пенсионери: 2,50 лв
За деца, но с придружител: безплатно
За ВИП сектора /ложа/: 10 лв