ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Администраторът на ЦСКА Кирил Костов коментира побоя, който му е бил нанесен преди два дни. Един от най-верните и дългогодишни служители на “червените” говори пред журналистите след днешната победа на тима с 2:0 като гост срещу Чавдар (Етрополе).

“Някои хора се мислят за безнаказани. При забележка от моя страна за неправилно паркиране, онзи извади дърво и счупи шофьорския прозорец на служебния ми автомобил. Започна да ме бие. За съжаление не съм Брус Лий, не можах да отговоря на удара. Надявам се да дам гласност на такива случаи, които стават често. Не мога да коментирам повече, защото тече следствие”, коментира Кирил Костов.

“Да, знае се кой е човекът, имам запис на телефона си, но нямам обяснение на случката. Явно човекът го гони чувство за безнаказаност. Шефовете ме подкрепиха, всички до един. Ще следим случая изкъсо”, завърши администраторът на ЦСКА.

Припомняме, че преди няколко седмици изпълнителният директор на клуба Георги Илиев-Майкъла беше откаран временно в районно полицейско управление, отново заради разправия за неправилно паркиране./БЛИЦ