ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Омразата между Наско Сираков и Ивайло Ивков вече е придобила грандиозни размери. Двамата до такава степен не могат да се дишат, че се разминават като експресни влакове на малка гара из стадион „Георги Аспарухов“.  И всеки говори по нещичко зад гърба на другия…

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Изпълнителният директор на Левски днес ще даде пресконференция в 11 часа, на която се очаква да коментира една от най-горещите теми – защо бяха стопирани продажбите на някои основни футболисти. Ивков планира да уведоми синята общност какво ще се случва с клуба след провала с „Юнайтед груп“, както и да извади някои любопитни факти, свързани с отчети и други неща.

С две думи – очаква се той да клъвне Сираков. Дали пряко, дали косвено, дали силно или слабо – но планира да го направи.

Свикваната от него пресконференция става без съгласието и знанието на Наско. Когато разбрал какво крои Ивков, Сираков от своя страна разпространил вчерашното си съобщение до всички левскари. В него той обяви за план Б и за споразумение с НАП, според което 30% от приходите на  клуба ще отиват директно в държавната агенция за погасяването на дълговете.

„Тази откровена война няма да продължи дълго. Някой скоро ще изгори. Или един от тях ще си тръгне сам, или човекът, който дава парите, ще вземе крайно решение“, прогнозират източници на БЛИЦ.

На чия е страна е Станимир Стоилов в цялата тази смразяваща ситуация? Мъри май е между чука и наковалнята… 
Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023