Бившият собственик на Левски Спас Русев за пореден път подава ръка на клуба. Той обеща да подпомогне финансово „сините“, поемайки част от заплатата на Габриел Обертан. Това ще стане само, ако на „Герена“ успеят да се договорят с бившия играч на Манчестър Юнайтед. Както е известно, Русев лично покри дълг на Левски към „Виваком“.

„Аз поех финансовия ангажимент към разликата в заплатата от това, което клубът може да си позволи. Тоест, потенциален трансфер е финансово обезпечен, но Левски трябва да си свърши работата по договора (ако го искат)“, заяви Русев пред gerena.bg.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Това значи, че топката е изцяло в полето на ръководството на Левски. Ако на „Герена“ желаят да имат Обертан в редиците си, трябва да се активизират и да направят всичко възможно за това той да акостира повторно на стадион „Георги Аспарухов“.

В последните дни информациите в Турция относно Обертан са противоположни. Първо haber1965.com съобщи, че французинът ще премине от Ерзурумспор в Самсунспор. След това тази информация беше опровергана пред habergazetesi.com.tr от президента на Самсунспор Юксел Йълдъръм.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството