Левски представи специално издадена пощенска марка по случай 75-ата годишнина от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов. Това е поредната инициатива на „сините“, свързана с юбилея на Гунди.

По-рано днес футболистите от първия отбор и ръководството на клуба поднесоха венци и цветя на паметника на Аспарухов на „Герена“. Довечера предстои мач от Първа лига между двата клубни отбора в кариерата на легендарния национал – Левски и Ботев (Пловдив).

През лятото ще има и приятелски мач срещу световен футболен гранд. Най-вероятно това ще бъде Бока Хуниорс, въпреки че няма официално потвърждение.

"От името на Левски искам да благодаря на Български пощи за възможността да осъществим този проект. Благодаря на всички, които уважиха церемонията. Гунди все още е жив в сърцата ни, трудно можем да изразим чувствата си към него. Той е едно от имената, върху което Левски стои. Всичко свързано с името Гунди става много лесно. Името му отваря много врати“, заяви изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА