Съпругата на Асен Чалъков - Ива, благодари чрез БЛИЦ на привържениците на "Ботев" (Враца) и на всички, които в този труден за семейството момент, преживяват с тях случващото се с полузащитника. 29-годишният футболист вчера беше преместен във Военна болница, а днес стана ясно, че трябва да претърпи две операции заради туморното образувание, което беше открито в мозъка му. Първата ще бъде във вторник и за нея семейството трябва да събере 3000 лева.

Вече стана ясно, че по време на мача "Ботев" (Враца) - Локомотив (Пловдив) утре на входовете на стадиона ще има специални каси, като всеки, който желае да помогне на Чалъков, ще има възможност да направи дарението си. Инициативата е на привържениците на врачанския клуб.

"Всички фенове изказваме пълната си подкрепа към Асен и прекрасното му семейство в този ужасно труден момент и му желаем бързо възстановяване! Вярваме, че голямото му сърце и силен дух ще му помогнат да излезе победител в тази битка и да се завърне скоро на терена!", пожелаха му феновете на "Ботев" (Враца).

"Привържениците на отбора показаха, че имат големи сърца. Демонстрираха човечността си, и че наистина подкрепят не само отбора, но и всеки един футболист поотделно. Това, което правят феновете в момента е нещо, за което само думата "благодаря" е крайно недостатъчно", сподели съпругата на футболиста Ива.

"Действията на феновете са още един стимул Асен да се оправи! А и той е длъжен да се върне у дома заради сина си, семейството, което има. Знам, че желанието на всички е час по-скоро да се излекува. Дано наистина е по-скоро. Асен има много приятели, истински приятели. Всички те, много негови колеги и феновете искат да му помогнат с каквото е нужно. Благодаря от сърце на всички, които са до нас в този момент", добави половинката на Асен Чалъков, която преди 3 години го дари с наследник - малкият Дани.

Екипът на БЛИЦ също желае на Асен скорошно оздравяване!