Един от многобройните директори в ЦСКА – Георги Павлов, е настоявал няколко пъти за оставката и уволнението на Стойчо Младенов. Както е известно, търговският директор, нападна публично Екзекутора на Ливърпул и заяви, че ако е зависело от него, е щял да го уволни още след края на миналия сезон. Излезе наяве и докладна записка от директора до изпълнителния директор Венци Живков за искане на оставката на Стойчо Младенов. Работата на търговския шеф и до днес остава пълна загадка. Обещаните реклами и развиване на маркетинга в ЦСКА ги няма. Павлов често може да бъде забелязан около собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов. Освен това той доведе и свои хора в Борисовата градина.

Ето какво казва бившият административен директор в ЦСКА Димитър Димитров по адрес на Георги Павлов. Димитров се връща на работа в клуба, след като ръководството му дължи пари, а и наследникът му – Павлов, не се справя с поставените му задачи. “Под достойнството ми е да коментирам този човек. Човек, който е от 19 минути във футбола. Той е анономник, който си позволява да коментира легенда като Стойчо Младенов. Какво е направил Павлов за ЦСКА? Отговорът е нищо.”

Ето докладната на Георги Павлов от 11 юни 2012 година, разпространена от вестник "Тема спорт". Представяме я без редакционна намеса (оставаме на вас да прецените дали въпросният директор има пунктуационна култура)

Във връзка с арогантното, тенденциозно и подчертано шуробаджаначешко поведение и също така във връзка със системно уронване на престижа и ииджа на ЦСКА и неговите спонсори и акционери фирма ТИТАН в медийното прострарство на Г-н Стойчо Младенов и гравитиращите около него медии желая да изразя твърдата си позиция, че този човек и екипът му трябва да бъдат помолени да си подадат оставките незабавно и да прекратим договорните си отношения с тях.

Мотивите ми за това предложение освен гореизложените са:
1.С последните си медийни изяви на 10.06.2012 година, а именно обявяване на търговска тайна и неща от “кухнята” на клуба той нанася непоправими търговски вреди на имиджа и търговската марка “ЦСКА”. Вследствие на което получих десетки обаждания от наши спонсори и десетки фирми с които преговаряме за спонсорство с въпроси за обяснение. Всичко това вреди на търговската политика на клуба, за която отговарям пряко.

2.Неспазване на поставените цели и обещания при назначаването му, както от него така и от целият му екип, а именно шампионска титла.

3.Пропиляване на рекордния аванс от 8 точкси, 5 кръга преди края на шампионата.

4.Безличния облик на отбора и подчертано отбранителния стил на игра непривичен за философията традицията и волята на ръководството и фенове на ЦСКА проявено в най-важните за сезона мачове, а именно срещу “Левски”, Миньор и Лудогорец.

5.Привличане на работа в клуба и товаренето на бюджета на клуба с роднини и близки до треньора, а именно синът му Стойчо Млаенов, който го използва за помощник треньор без да има нужната квалификация и диплома.

6.Д-р Дойчев, който е нает на работа с ясното създание, че не може да съместява трудовите си задължения на две работни места едновременно и ежедневно на нецелесъобразна за времето в което идва на работа заплата. Също така Бисер Цолов, който е завеждащ катедра НСА на пълен работен ден, който също е привлечен на безумно висока заплата несъответстваща на работата му на две работни места и времето което отделя за тази работа.

7.Груби грешки в кондиционната политика в клуба. Погазване и игнориране на уменията и труда на привлечените в клуба кондиционни треньори, а именно Коста Рачев и Роко Перота, както и арогантното и унизително поведение спрямо тях от него и страна на целия му екип.

8.Грубото объркване и некомпететно отношение към медикаментозното възстановяване на състезателите на ПМО.

9.Груби грешки при диагностицирането на контузените футболисти което е причина за множеството контузени състезатели и бавното възстановяване на футболистите и също така пълно недоверие на футболистите на ПМО към лекарския щаб.

За всичко гореизброено пряка отговорност нови старши треньора, който е сформирал целия си екип и лично е лобирал пред ръководството за привличането на този екип от хора и заплащането им при ясното съзнание, че част от екипа му няма място в институция като ЦСКА.

Още веднъж изрично настоявам за уволнението на това вредно за ПФК ЦСКА ЕАД лице и екипът му с оглед на справка от миналото на голяма част от този екип, а именно, че са съдили ЦСКА и са прибирали големи суми пари от любимия отбор.

Моля да му бъде поискана оставката.

Дата: 11.06.2012 год. С уважение
Георги Павлов