Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди предстоящите два мача на „сините“ срещу Лудогорец. Утре столичани гостуват в Разград за отложен мач от 6 кръг на efbet Лигата, а в неделя е срещата от осминафиналите за купата на България. Мъри коментира ситуацията с контузените играчи и разкри, че от няколко дни и Ноа Сонко Сундберг е с травма.

"Очаквам един горд Левски, показващ максимално себераздаване. Иска ми се отборът да играе на нивото, което бе в последните мачове с Лудогорец. Да покажем най-доброто, което можем. Изправяме се срещу един добре обигран отбор, хегемон в българския футбол. Важен момент е играчите да покажат амбициите си срещу най-добре играещия тим в шампионата. Така всеки може да защити мястото си в Левски", заяви Стоилов.

"Продължават проблемите с контузията на Жереми Петрис, а от един-два дни такава има и Ноа Сонко Сундберг. Николай Михайлов – също. Той няма да може да пази за Купата. Ще се нуждае от 7-10 дни за възстановяване. Ще решаваме допълнително кой от младите ще играе. Другите са здрави. Илиан Стефанов вече тренира с останалите", допълни треньорът на Левски.

"Най-важно е как ще изглеждаме на терена. Трябва да играем, както подобава на Левски, всичко друго няма да е приемливо. Ние винаги се чувстваме домакини, не се съмнявам, че нашите привърженици ще напълнят стадиона", коментира Станимир Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023