Треньорът на “Ботев” (Пловдив) Станимир Стоилов разкри, че ще направи промени в титулярния състав за предстоящия мач с “Левски”. Мъри допълни, че няма да има персонален пазач за голмайстора на “сините” Базил де Карвальо.
 
“Имам проблеми с контузени футболисти и няма да рискувам здравето на невъзстановените. За Веселин Минев ще реша в последния момент. Ще има доста промени в състава на Ботев в сравнение с мача със Славия, някои принудителни, други от тактически съображения. Очаквам повече агресия и самочувствие от моите футболисти. Притеснявам се отборът да не прегори”, заяви Стоилов.
 
“Не желая да влизам в полемика с хора от противниковия лагер. Не ме интересува как ще играе “Левски”, по-важно е моят отбор да покаже собствен стил. най-важното е стадионът да е пълен и да победи по-добрият отбор. Миналото е време на персонални пазачи и затова няма да има такъв за Базил де Карвальо. Моите отбори не играят с персонална защита”, разкри Мъри.
 
“Аз съм против забраните да се говори с медиите, винаги съм готов за интервюта. Това е решение на ръководството и не желая да го коментирам”, заяви треньорът на “канарчетата” по повод медийното ембарго в “Ботев”.