Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков, който дебютира със загуба в пловдивското дерби - 0:2 от "Ботев", призна, че "черно-белите" са изглеждали примиренчески срещу "канарчетата". Специалистът обаче изтъкна, че съперникът е добър отбор и не е срамно да загубиш от тях.

"Днес нашият отбор не игра добре. Липсваше ни агресия и себераздаване. Изглеждахме примиренчески, което най-много ме огорчи. Указанията ми бяха да играем по-смело и да излизаме напред, но не се получи. Така или иначе не съумяхме да придобием повече увереност", коментира Станков след поражението.

"Това не е лицето на нашия отбор, за което съжаляваме много. Имахме фантастична подкрепа, но не можахме да зарадваме нашите фенове. "Ботев" е добър отбор и не е срамно да загубиш от тях. Въпросът е, че това е дерби. За първи път виждам нашия отбор да играе така и е жалко, че това стана точно в дербито", каза спецът.

"Двамата гърци, които привлякохме, са опитни футболисти и сега ще имаме повече варианти в средата на терена", добави наставникът на Локо (Пд).

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ