Футболистът на "Левски" Орлин Старокин бе избран за играч номер 1 на 18-ия кръг от първенството на „А“ група. Юношата на ЦСКА бе награден в Пресклуб "България", а след това коментира загубата от Черно море с 1:2 и положението в тима.

„Това за мен е първата награда, която печеля. Благодаря на всички и моите съотборници, защото без тях нямаше да я спечеля. Знаехме, че условията нямаше да позволяват да се играе качествен футбол. Разбрахме, че без да влизаме в единоборства нямаме шансове. Ще гледаме да го коригираме в сряда срещу Любимец. Всеки един мач, в който губим е проблем за нас. Много тежко приемам пораженията. С една добра подготовка "Левски" ще има друго лице на пролет. Неприятна ми е тази загуба, защото все пак сме мъже и футболисти на "Левски". Черно море стъпиха два пъти по-здраво от нас", каза Старокин.

"Напрежение никога не е имало. Не може да има такова разминаване да побеждаваш Литекс на „Герена“ и след това такъв мач във Варна. За мен трябва да имаш сърце и душа, да се раздаваш във всеки мач и малко по-мъжки да приемаш нещата. Опитах се да дам максимума от себе си. Това, че съм пуснал кръв е ситуация, не съм искал да го правя. Черно море е добър отбор, но в Левски има доста качествени футболисти. Не може да се оправдаваме с терена или съдията. Господин Ристосков е доста опитен съдия. Той си знае сам за себе си, какво е направил", допълни играчът на "Левски".

"Футболът е променен в сравнение от предните години. Доста хора си развалиха представите с Меси и Роналдо. Забравиха се футболисти като Топузаков и Гонзо, които бяха мъже за разлика от тези, които са на мода сега. Не знам, може би много телевизия гледаме", заяви Старокин.

"Владо Гаджев е доста добър футболист и е барометъра на нашия отбор. Да липсваше ни, но не може тим, като нашия да разчита само на един. Аз за себе си знам, че нае съм мишка и имам сърце и душ. Нормално е и ние да изживяваме такава криза. На нас не ни остава нищо друго, освен да излизаме от нея. Предполагам, че ще има друг облик напролет. Очаквам да дойдат много нови футболисти, но за това трябва да питате ръководството“, завърши Старокин.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ