Президентът на Славия Венци Стефанов представи официално Вили Вуцов като новия старши треньор на "белите". С широка усмивка босът се извини на представители на медиите за ранното събуждане. Стефанов даде обещание да остави Вуцов и екипа му да работят поне 2-3 години като единственото му условие е да се дава път на юношите на клуба.

"Извинявайте за ранното събуждане. Доста слабо се представяме до момента и реших отново да поверим отбора на Велислав, на Асен, на Войнов и на Захката. Това са хората, които ще продължат да водят Славия. Желанието ми е да работим поне 2-3 години. Искам да дават път на младите и да направят отбора боеспособен. Славия трябва да бъде този тим, който всички привържениците и ръководители на клуба искаме да виждаме", сподели Стефанов.

"Поемам вината за представянето до момента. Надявам се с този избор да поправя грешката си. Аз бих желал Вуцов да остане в Славия и след мен. Той е млад, зареден с амбиция. Най-важното, което искам да му кажа е, че желая младите от Славия да имат шанс. Искам да знаят, че това е техният дом и треньорите да им обръщат голямо внимание. С детско-юношеската школа ще имаме много сериозни срещи. Това, което треньорите правят в първия отбор, ще се предава на юношите", добави шефът на Славия.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА