ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК

Велислав Вуцов се завърна начело на Славия. Специалистът се е разбрал с Венци Стефанов на среща между двамата, която е продължила повече от 3 часа. БЛИЦ разбра, че босът на "белите" е бил в чужбина през последните дни, но днес се е завърнал в България, за да проведе заключителните разговори с Вуцов, след като прие оставката на Мартин Кушев.

От 10:00 часа в петък на "Овча Купел" ще се състои пресконференция, на която ще станат ясни детайлите по договора на Вуцов.

Очаква се наставникът да изведе "белите" още в 1/8-финала за Купата на България срещу "Ботев" (Пловдив) този уикенд. След това пък го чака сблъсък срещу бившия му отбор "Левски".

Помощник на Вуцов ще бъде Асен Букарев. Очаква се досегашният асистент на Кушев - Войн Войнов, да остане и също да помага на новия треньор.

По-рано днес Стефанов обяви пред БЛИЦ, че е приел оставката на Мартин Кушев и в петък ще обяви името на новия треньор. Босът е умувал върху няколко варианта, като се е спрял на Вуцов, който е амбициран този път да направи нещо запомнящо се на "Овча Купел". БЛИЦ разбра, че двамата са гледали заедно срещата с Любимец (3:0) и още тогава почти се били разбрали.

За 45-годишния Вуцов това ще бъде втори период като наставник на Славия, след като беше освободен след края на сезон 2009/2010. От тогава до момента той не беше ангажиран с клуб и стоя без работа. За завръщането на Вуцов на "Овча Купел" се заговори още първия път, когато Мартин Кушев си подаде оставката след загубата с 0:1 от "Ботев" (Враца).

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА