Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев беше много щастлив след успеха над ПСВ Айндховен с 2:0 в София, който гарантира на отбора му първото място в групата и поставянето при жребия за 1/16-финалите в Лига Европа. Спецът разкри, че малко преди Безяк да вкара втория си гол в срещата е смятал да изкара от терена, но се е получило добре, че е забавил смяната му.

"И днес да беше негативен резултата, пак щях да бъда горд от отбора. Много умно изиграхме мача - внимателно, помогна ни естествено и червения картон на техния играч, но това не омаловажава представянето ни. Излязохме с нагласата да победим и победихме", заяви Стоев след успеха.

"Знаехме добре с кой играем, но ние имаме качествени състезатели. Натрупахме достатъчно опит, рутина и самочувствие и се показва на терена. Не игнорирам нито един играч. Не се знае в кой мач ще ми потрябва някой от тях. Уверен съм, че който и да влезе, ще ми свърши работа. Що се касае до избора ми за централен нападател, някой път е интуиция. Кишада вкара срещу Черноморец (Одеса), сега Безяк", коментира доволният специалист.

Стоев призна, че преди втория гол е смятал да смени голмайстора Безяк - "Точно трябваше да го сменя и той вкара гол. Исках да го заменя, защото много се измори. Но това е футболът, заслужено целият отбор се поздрави с тази победа."

"Първи сме в една сериозна група. Определено не съм го очаквал, ще ви излъжа ако кажа, че съм го очаквал. Мечтата ни беше да излезем от групата. Не мисля, че някой е мечтал да сме първи", допълни Стоев.