Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов беше на седмото небе от радост след втората победа над ПСВ Айндховен (2:0), с която разградчани са гарантираха първото място в Група "В" на Лига Европа.

"Този път нямах виждане за мача, просто исках да победим. Чувството е уникално, невероятно. Хората ни подкрепят, радват ни се. Това е много голям успех и се радвам, че съм част от този проект. Малко хора вярваха че ще се класираме, пък и че ще сме първи...", коментира Стоянов.

"Може би ПСВ ни позволяваше да играем най-много нашия стил на игра, тъй като и те играят сходен стил, чисто футболно, с много пасове. Не бяха леки мачове, радвам се, че успяхме да победим. Щом не допускаме голове, значи се разбираме перфектно", допълни българският национал.

"Искахме да покажем, че първата победа в Айнхдовен не е случайна. Много искахме да стъпим на първото място. Много се радвам, момчетата много ми помогнаха и затова нямаше много положения за гостите. Щом ПСВ почти нямаше положение, значи сме играли добре", каза още Владо Стоянов.