Шампионът Лудогорец се наложи с класическото 3:0 срещу Корона (Киелце) в първата си проверка по време на лагера в Испания.
"Определено се представихме по-добре, отколкото в предишните срещи. Въпреки това има още какво да се желае. Вкарахме три гола, но направихме доста пропуски. Моето желание е да вдигнем още скоростта в атака, коментира старши треньорът Стойчо Стоев.

- Днес може би противникът и вятърът попречиха да се получи по-добра контрола. Видяхте, че футболистите на Корона залагат повече на физиката. Но ние трябва да свикваме, тъй като и за в бъдеще ще срещаме такива тимове. Имаме още десет дни да изчистим грешките.”

Стоев коментира новия човек в своя щаб Серхио Марти.Наскоро испанецът, който през последните десет години работи във Виляреал, подписа договор, а днес се присъедини към лагера на шампионите в курорта Рота.

“Доволен съм от привличането на Марти. Още през септември започнахме да търсим такъв специалист и се спряхме на него. Нямам представа какви са първите му впечатление от нашия отбор, тъй като не съм говорил с него след срещата. Ще разбера по време на вечерята, защото смятам да си поговорим. Трябва колкото се може по-бързо да го интегрираме в отбора", заяви Стоев.