Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев беше в минорно настроение след нулевото равенство с "Ботев" в Коматево.

„Ние си знаем, че там нямаме това, което ни се иска", каза спецът за атаката на "сините", която днес беше водена от яловия Линел Китамбала.

"Проблемът е завършващата част - да създадеш и да реализираш положението. Надявам се пролетта вече и в тази последната третина да изглеждаме по-добре“, каза Стоев.

„Видя се, че второто полувреме стоим по-добре, не дадохме и никаква възможност да ни застрашат. Постоянно подвиквах да стрелят, да стрелят, да стрелят... Това е в момента. Но не бива да забравяме, че преди три месеца нямахме отбор. Целта тогава беше да се изградим, да вкараме юноши, които след време да са готови за първия състав, а сега очакванията са вече по-големи. Пак казвам, надявам се през пролетта да имаме нужните хора, които да ни свършат работата в офанзивен план“, продължи треньорът на "сините" пред Диема Спорт.

„Предстоят ни два изключително сериозни мача, в които целта ни е да победим. Предполагам, че и на Литекс ще е същата целта. Липсват ни футболисти, няма как да има ротация“, коментира Стоев относно предстоящите два мача срещу „оранжевите“ - за Купата на България и за "А" група.

„Първенството ще се реши пролетта. То е ясно, че Лудогорец има всичко пред другите отбори. Пролетта ще бъде разковничето“, завърши Стойчо Стоев.

Той коментира и информациите за спречкване в съблекалнята между Боян Йоргачевич и Аймен Белаид след загубата от Берое в Стара Загора - “Понякога дадени загуби повлияват негативно на отбора, особено като клуб като Левски и когато загубиш, както се случи е нормално да има някакво напрежение. Опитваме се да тушираме това напрежение заедно със спортния директор Георги Иванов.“

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016