Христо Стоичков обяви, че сезира главния прокурор Сотир Цацаров за измамите, които Борислав Михайлов по думите му върши в БФС. Войната между Камата и президента на БФС добива връхната си точка, като Ицо дори се закани, че бившият му съотборник в националния отбор трябва час по-скоро да се озове там, където му е мястото, визирайки затвора.

"Ще сезирам г-н Цацаров. Няма повече да го чакам тоя (б.р. - визира Борислав Михайлов). Час по-скоро трябва всички да го видят какъв е и да се озове там, където му е мястото", изригна Стоичков след равенството на Литекс при гостуването на Черноморец - 0:0.

"Всички документи са почти готови. Трябва отново да се видя с моите адвокати. Наистина оня с перуката трябва в най-скоро време да се озове там, където му е мястото. Щом не уважаваш футболистите, треньорите, институции... Днес се закрива първенството, а той си е грабнал чукалата и ми отишъл в Англия при УЕФА, където не го броят за жив. Да гледал финала за Шампионската лига. Трябва тотална промяна. Даже аз ще ги изритам! Левачката ми е още здрава, държи", закани се Стоичков.

"Честно ли беше първенството? Питайте онзи, дето не се прибира в България. Като видиш, че президентът не е честен, какво остава за другото. Канил съм го да се видим, явно го е страх. Гузен негонен бяга. Той знае, че няма да му простя за нищо. Този път ще сезирам господин Цацаров, да знае какво става в българския футбол", продължи ядосаният Стоичков.

"Всичките тези мишки и въшки, които се занимават с футбола, ще ги изритам! Те 20 години са били мишки и изобщо не могат да ме притеснят. Ау-у-у, колко съм се уплашил, вижте ме само. Така ме уплашиха с тази глоба, че не мога да спя. Кръвно вдигам, много съм притеснен. Ще му платя глобата на оня, да има с какво да си направи нова пластмаса. В Барселона ще го пратя, там ги правят по-хубави", акакува Камата.

Легендата си позволи да се подиграе и с "Левски", след като "сините" загубиха титлата след равенството 1:1 със Славия, като тя за втора поредна година е за Лудогорец.

"Чакайте, чакайте, ей така да си пригладя косата назад", заяви Стоичков, очевидно визирайки Иво Тонев, който след резила обяви, че напуска "Левски".

"Да им честитим второто място и двете купи, които щяха да вземат. Поздравления за Лудогорец, за Ивайло Петев", добави Камата.