Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков спази традицията си от последните месеци и отново намери начин да мотивира играчите на ЦСКА преди важен мач. Камата надъхваше от „Фейсбук“ „червените“ за мачовете от Лига Европа, а сега го стори и преди днешното дерби с Левски от 18:00 часа на стадион „Васил Левски“.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„В дербитата се раждат герои! Армейци, играйте за тези, които ще са с вас навсякъде! Само ЦСКА!“, написа Стоичков на официалния профил във „Фейсбук“ на собствената си марка „H8S”.

Както е известно, носителят на „Златната топка“ за 1994 г. е един от акционерите в ЦСКА. Стоичков е и рекордьор в историята на „червените“ за най-много голове, вкарани в един мач срещу Левски. На 1 октомври 1989 г. той реализира четири попадения във вратата на „сините“. В следващото издание на вечното дерби през пролетта на 1990 г. той излиза с фланелката с №4 на гърба. По онова време номерата на играчите не са постоянни за целия сезон.

 

В дербитата се раждат герои! Армейци, играйте за тези, които ще са с вас навсякъде! Само ЦСКА! Снимка Невена Рикова https://8hristo.com/bg/shop/

Публикувахте от H8S Hristo Stoichkov в Четвъртък, 17 декември 2020 г.