Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Извинявам се, но скачам да ви победя! Предупреждението към приятелите си от инициативния комитет за ЦСКА отправил Христо Стоичков след брифинга на Емил Димитров и компания онзи ден. Разбира се, става въпрос за закана преди утрешния мач на Литекс срещу "червените" в Ловеч.

Подмладеният тим на Камата има сериозни шансове да вгорчи старта на "армейците" предвид пълния хаос около картотеките в Борисовата градина. Ицо е считан за нов президент на любимия си клуб, но няма намерение да пуска никаква аванта.

Временно затишие около преговорите между мераклиите за ЦСКА и "Титан" настъпи вчера. Очаква се в близките часове ново посещение на Димитър Борисов или Иво Иванов в Евксиноград. Там са Емил Димитров, очакваше се пристигането и на премиера Бойко Борисов, пише "Стандарт". Двамата политици и пернишките бизнесмени трябва да се срещат за последно, за да изгладят всички детайли по сделката. Според последни слухове "Титан" ще поискат да останат с 50% от акциите в ЦСКА, като се махнат от оперативното управление. Групата инвеститори обаче не искат да чуят за орташка работа с настоящите собственици.