Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

БЛИЦ предоставя на своите читатели фирмите, които ще помагат финансово на ЦСКА.
Това са:
 "БЕЛЛА България" (хранителна индустрия)
"Интерпром" (строителна компания)
"Каро трейдинг" (строителна компания)
"Понс холдинг" (строителна индустрия)
"Сианит" (строителство и инвестиции)
Винарска изба "Тера Тангра" (винарство)
"Централ 52 ЕООД" (хотелиерство)
GP Group (строителство и инвестиции)
TLG (търговия).

Техните шефове са готови да извадят много пари и да измъкнат клуба от финансовата криза само и единствено при условие, че "Титан" повече няма да бъде мажоритарен собственик на ЦСКА.

Списъкът бе обявен на днешната пресконференция, която се провежда в БТА от Инициативния комитет за спасението на ЦСКА. На нея присъстваха главният инициатор за реформите в клуба - депутатът от ГЕРБ Емил Димитров, бизнесмените Румен Атанасов и Лъчезар Николов, журналистът Георги Атанасов, легендата на клуба Пламен Марков, председателят на Централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов и други.

Не бяха обявени имената на останалите две фирми, които също ще се включат в новото управление на ЦСКА при положение, че се стигне до промени в собствеността. Според непотвърдена информация едната от тях е "Лукойл".

"Всички тези фирми имат оборот от стотици милиарди. Две от тях могат сами да издържат ЦСКА, но нашата идея е да няма големи акционери в новата структура на управление на клуба", уточни депутатът Емил Димитров.

"Уверявам ви, че това няма да бъдат единствените фирми. Ще има още такива. Списъкът е дълъг, но нека първо приключи цялостният процес относно генералната промяна в ЦСКА", добави Димитров.