Христо Стоичков за пореден път демонстрира омразата си към "синя" България, заяждайки се с левскарите. След снощния скандален мач на "Герена", който беше опорочен в края от съдията Ахмед Ахмед, Камата заяви, че мястото на феновете на "Левски" е извън стадиона и така "е по-добре да се играят двубоите". Както е известно, "сините" биха Литекс с 1:0 в първия 1/4-финал за Купата на България, който се игра пред празните трибуни на "Георги Аспарухов" заради наказанието на домакините.

Ултрасите все пак намериха начин да подкрепят своя отбор, като се бяха събрали зад ограничителната мрежа, която отделя терена от разрушения Сектор "А". Там имаше видеостена, а край нея се бяха насъбрали около 1000 привърженици.

"За първи път видях публиката на "Левски" културна и възпитана", похвали левскарите Стоичков, след което обаче се заяде с тях: "Мястото им е там - извън стадиона. Така е по-добре да се играят мачовете."

Въпреки че не бяха на трибуните, феновете неистово подкрепяха любимците си, както и сипеха ругатни срещу "червената" легенда Христо Стоичков. В един момент дори се наложи съдията Ахмед Ахмед за кратко да прекъсне двубоя, тъй като на терена се затрудни видимостта заради димките и фойерверките от агитката на "Левски".