Легендата на българския футбол Христо Стоичков направи любопитен коментар относно строежа на стадион “Българска армия” от Брюксел, където по-рано днес изнесе реч пред Европарламента. Стоичков се заяде с вечния съперник Левски и каза, че "сините" ще си останат без козирка на стадиона.

Преди няколко дни Камата лично инспектира демонтажа на "Армията" и си взе чим от тревното покритие, който ще постави в музея си в София.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

“Започна се, някои ще имаме козирка, някои няма да имат. Всичко върви по план, радвам се, че хората си вършат работата, уникално момчета, уникална група. Казаха, че тук до месец - месец и нещо всичко ще е разчистено и ще се прави това, което е по план. Има много неща, които трябва да се довършат. Тръгнали са, почти целия стадион вече няма бетон, остана само централната трибуна, но е добре.

Носталгия голяма. Чимът отива в Залата на славата, естествено. Знам първия ден, когато съм влязъл в съблекалнята, първите ми стъпки през тунела, там, където съм стоял толкова много години и мачове. Носталгията е голяма, но тя отмина.

Последният мач, когато играхме, тогава може би беше за последно. Дано оттук нататък всичко е по план. До месец и нещо казаха, че всичко ще е разчистено и оттам нататък може би след година и половина ще имаме едно съоръжение, на което ще се радват хиляди хора”, заяви Стоичков.