Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Христо Стоичков нападна доскорошния шеф на ГДБОП Станимир Флоров, който през октомври миналата година го привика на разпит по повод твърденията на легендарния футболист, че у нас има "черно тото" и БФС не взема никакви мерки. Треньорът на Литекс изрази мнение, че акцията тогава е била показна заради пиар, а в крайна сметка до ден-днешен няма никакво развитие по повод разкритията, които Ицо е направил.

Стоичков говори след Отчетно-изборното събрание на Българския олимпийски комитет, на което Стефка Костадинова спечели трети мандат, Камата разкри, че пак е давал показания, но този път за цели 6 мача на Литекс.

На въпрос как ще приключи битката за титлата във футболното ни първенство, Камата изрази мнение, че е запознат с нещата и знае, че Лудогорец отново е шампион.

"Битка няма, отдавна е приключила. Лудогорец е първи, другите да му мислят. Както виждате Литекс ги изкараха отвсякъде, да не мислим за тази година. Знаете кой ни изкара - този, който не се появява никъде. Няма какво да се заблуждаваме", заяви Стоичков, твърдейки, че Борислав Михайлов пречи на Литекс.

"Относно Лудогорец и "Левски" - те си вървят две точки напред, а другите гледат какво става. Защо въобще ми споменавате съдиите, за какво да си губим времето, няма смисъл. Не съм голям пророк, но не съм се излъгал какво става. Помните, че бях показно привикан в ГДБОП за пиар акция, но този, който мен ме привика, взеха, че него го затвориха. Вие си правете сметка кой какъв е и какво се смята. Лесно е да очерним името, но само преди два дни отново бях привикан да давам обяснения тоя мач как е завършил. Безумието е толкова голямо, че няма докъде. За шест мач от цялото първенство. За шест мача давам обяснения! Шест мача на Литекс. Трябва да се направи изкореняване отвсякъде в българския футбол. Всички комисии от 20 години ходят с едни и същи костюми и едни и същи вратовръзки. Даже някои ходят и с кърпени костюми, защото са износени, но още стоят там“, каза още Камата


ico_florov.jpg