Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов отправи поредна атака към вечния съперник "Левски". Легендата на "червените" успя да свърже събитията от мача между "Ботев" (Пловдив) и Лудогорец (0:1) със "сините". Според Младенов в момента се вдига огромен шум около скандалния двубой под тепетата, защото косвен интерес към него имат и левскарите. Както е известно, тимът от "Герена" е на точка зад шампиона Лудогорец, като надеждата на "сините" беше селекцията на Ивайло Петев да не победи "канарчетата", което обаче не се случи.

"Това, което го виждаме сега, го казах още пролетта. Но тогава бях наречен ревльо. Тогава беше даже с десет степени по-скандално. Защо пролетта не се поде тази кампания, която виждаме сега? Защото тогава беше засегнат ЦСКА, а сега е друг клуб - "Левски". Сами виждате какво става. Сега е коренно различно. Когато "Левски" е в играта, всички ставаме много загрижени. Когато говоря нещо, знам за какво говоря", сподели пред ТВ7 Стойчо Младенов.

"Що се отнася до грешките на Тасков, той трябва да бъде наказан. И следващият, който сбърка, да бъде изхвърлен от съдийството", сподели още Младенов, който коментира и видеото от вечерята на съдията Стефан Спасов–Пастата с хора от Лудогорец след мача с Черноморец (3:1) през миналия сезон.

"Това е липса на морал, на достойнство. Не може да вечеряш с шефове на даден клуб. Това означава, че следващият път, когато въпросният съдия ти ръководи мач, ще има побутване. Ако аз се засека с такива хора някъде, ще изляза и ще отида в друго заведение", добави Младенов.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА