Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Стойчо Младенов за пореден път заяви, че ще остане в ЦСКА и ще отстоява интересите на клуба. Екзекутора на Ливърпул и вчера съобщи чрез декларация в собствения си сайт, че ще продължи да се бори в името на ЦСКА.

„Не знам какво е говорил Дюлгеров (б.р. – бившият футболист твърди, че ЦСКА е на това положение заради ината на Стойчо Младенов), но аз ви казах – аз ще съм последният, който ще се предаде. Ще стоят тук до края, за да отстоявам позициите и интересите на клуба. Това състояние, в което се намира клуба в момента, сигурно е най-тежкото в историята му. Но аз ще остана като последния мохикан или като капитана, който последен напуска кораба си“, заяви Стойчо след равенството 2:2 на ЦСКА срещу Локомотив (Мездра) в контрола.

“Казах, че нещата ще загрубяват, че ще стават още по-тежки. Знам откъде и от кого идва всичко, не желая повече да коментирам. Аз съм чист пред съвестта си. Още след предната контрола казах, че няма да разчитаме на Ворм. Не, че няма да разчитам, нямаме желание да подписваме с него, защото аз съм от този тип хора, че даден футболист трябва напълно да ми спечели доверието, за да разчитам за него. Какво прави тогава в ЦСКА? Не питайте мен, аз казах, че не го искам, оттам нататък – не знам“, допълни още специалистът.