Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов похвали отбора въпреки слабата игра и равенството 0:0 срещу словенския Мура. Това беше първи двубой от Втория квалификационен кръг на Лига Европа. Реваншът е на 26 юли, а утре (20 юли, петък) ще се тегли жребият за Третия квалификационен кръг.

“Това, което очаквахме от противника, се случи, защитаваше се и игра на контраатака. Ние добре организирахме атаките си, но стигахме до крайната фаза и там бяхме напълно неуспешни. Очаквах по-голяма острота. Това, което ни липсва, продължава да ни липсва. Надявам се в оставащото време да си решим проблема в офанзивен план. Трябва да намерим играч, който да свърши тази работа, да вкарва голове. Останахме без централен нападател, от това най-много се страхувах”, заяви Стойчо Младенов.

“Надявам се с интелекта на футболистите да се справим и временно да играем без типичен централен нападател. Момчетата се потрудиха много днес, но стигахме до една стена и се удряхме в нея. Не успявахме да завършим атаките заради липса на качество в офанзивен план. Трябва да мислим позитимвно и да победим в следващия мач, което ще бъде напълно нормално. Добре разиграваме, с лекота отиваме до крайната фаза, но когато трябва да намерим гола...всички знаете, говоря от 2 месеца”, завърши треньорът./БЛИЦ