Стойчо Младенов и екипът му са подписали снощи споразумение с ЦСКА, научи БЛИЦ. То гласи, че треньорският щаб и „червеният” клуб се разделят по взаимно съгласие.

Както е известно, първоначално Екзекутора на Ливърпул и помощниците му скъсаха с ЦСКА по вина на клуба. Новината бе оповестена официално и на страницата на БФС вчера.

Сега обаче причината „вина на клуба” отпада, тъй като има нова спогодба между двете страни.
 
При положение, че бе останал валиден първият вариант, ЦСКА трябваше по закон да изплати на Стойчо Младенов и екипа му всичките им заплати до края на техните договори – т.е. до 30 юни 2016 година. Или казано по-кратко – да им плати неустойка.
 
При разтрогване по взаимно съгласие клубът се задължава да преведе на напусналите единствено неизплатените им до момента заплати.
 
Тъй като в момента ЦСКА е финансово затруднен, Стойчо и компания са се споразумели плащането да бъде извършено на няколко транша до края на лятото.
 
„Факт е, че Младенов и помощниците му направиха жест към клуба със снощното споразумение. В противен случай трябваше да им се плаща солена неустойка”, коментираха от Борисовата градина пред БЛИЦ.