Сдружение "ЦСКА Акционерите" се разграничи от Милко Георгиев и Борислав Лазаров, които Сектор "Г" излъчи, а Юлиан Инджов и Петър Манджуков упълномощи за свои представители в ЦСКА. Групата призова всички, които обичат клуба, да седнат на масата и да обсъдят бъдещето очи в очи. Освен това "ЦСКА Акционерите" поиска от бизнесмените да обяснят в прав текст какви са им намеренията.

Ето съобщението, публикувано в официалния сайт на сдружението:
Скъпи Aрмейци,

В последните няколко седмици ставаме свидетели на събития, които напълно ни объркват за случващото се в нашия любим клуб.

Твърдо искаме да заявим, че Сдружение „ЦСКА Акционерите“ не желае да се намесва в борбата за власт и ще продължава да помага на ПФК ЦСКА АД, с каквото може, без значение кой ще бъде собственик или мажоритарен акционер след 1 Април 2015 г.

Въпреки това, оставаме силно притеснени от случващото се в клуба през последните 2 седмици и искаме да призовем всички, които имат някакви интереси и отношение към ЦСКА, да излязат и официално да заявят своите планове за бъдещето и развитието на нашия любим клуб.

Искаме да призовем г-н Александър Томов да излезе и официално да представи планове за финансиране и развитие на ЦСКА и най-накрая да постави конкретни цели към всеки един служител в клуба, ако, разбира се, той остане мажоритарен акционер в ПФК ЦСКА АД след 1 Април 2015 г.

Искаме да попитаме г-н Юлиян Инджов и г-н Петър Манджуков  какви са тези „приливи и отливи“ към ЦСКА и защо на всеки 3 дни имат нова позиция? Също така силно ни интересува, какви са плановете на господата, ако след 1 Април 2015 г. станат мажоритарни акционери и какви са целите, които ще поставят пред служителите в ЦСКА?

Искаме да призовем и фен-клуб „Сектор Г“ да излязат с реални планове и имена, кои са инвеститорите и желаещите да помагат на ЦСКА. Управлението на ПФК ЦСКА АД, и което и да е друго дружество не е детска игра и трябват реални планове за действие, ако акциите на ПФК ЦСКА АД им бъдат прехвърлени.

Ние, от Сдружение „ЦСКА Акционерите“ твърдо заявяваме, че не припознаваме господата Милко Георгиев и Борислав Лазаров като наши представители, защото не сме участвали в техния избор и бихме помолили следващия път, когато заемат позиция, изрично да подчертаят, че са представители само на онази част от „червената общност“, която ги е избрала.

Сдружение „ЦСКА Акционерите“ иска да призове и да помоли всички страни, които имат интереси и желание да помогнат на ЦСКА, да седнат и да обсъдят нещата по между си и най-накрая да се приключи с общуването чрез медиите, защото по този начин само се вреди на ЦСКА. Медийните „войни“ и липсата на информация само обезверяват публиката, която не е наясно със случващото се в ЦСКА и налива допълнително напрежение във футболистите, които бранят и се борят за емблемата и историята на ЦСКА.

Сдружение „ЦСКА Акционерите“ ще подкрепи всеки един бизнесмен, акционер или привърженик, който излезе с ясна позиция за случващото се в клуба и кристално начертан план за развитие, финансиране и приоритети, с които ЦСКА да върви само напред и нагоре!

Само ЦСКА и пълна подкрепа в предстоящия мач срещу Лудогорец (Разград).

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015