Стойчо Младенов коментира загубата с 0:2 на ЦСКА от Лудогорец в Разград. “Показахме в двете полувремена различно поведение на наш език казано две различни лица. Разбира се, че има какво да отработваме и отиграваме. В пореден мач ние излизаме с прекалено голям респект срещу Лудогорец. Не че не заслужават уважение, но прекалено им даваме инициативата, а когато я поемат, са силни в контрола на топката. През първото полувреме стояхме далеч от противника. Второто полувреме скъсихме дистанцията, променихме коренно поведението си на терена. Създадохме положения, които трябваше на всяка цена да отбележим, за да постигнем нещо в този мач. Имахме 3-4 голови положения. Вижте, има закономерности във футбола, някой ги тълкуват, както намерят за добре. Хич не ми пука кой как ги тълкува. Градим нов отбор, не може за два месеца да искаме чудеса. Доволен съм, защото този отбор има потенциал, който трябва да развиваме. След като сме в петия път, нормално е да поналучкваме и да знаем от всеки футболист колко да изискаме”, заяви Стойчо Младенов.

На въпрос за многото нарушения в началото на мача, треньорът отговори: “За нарушенията не искам да коментирам, защото пак ще се разтълкува криворазбрано.”

“Знаем, че Лудогорец има над 30 футболисти и няма нещо, което да им липсва. Те надграждат този отбор вече четири години”, каза още Младенов.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите