ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов присъства на жребия за четвъртфиналите на купата на България, където „червените“ ще се срещнат с Арда. Екзекутора на Ливърпул взе отношение и по темата с изненадващото напускане на треньора на тима Любослав Пенев през миналата седмица.

„Добър е жребият. Няма слаб сред отборите, които продължаваме. Хубавото е, че по-силните отбори остават за следващия етап“, заяви Младенов.

„Никой не го очакваше това, което се случи с напускането на Любослав Пенев. Никой никого не е изгонил. Това е решение на старши треньора и хората, които тръгнаха с него. Ние сме изключително доволни от работата и резултатите на Любослав Пенев и екипа. Надяваме се, че следващият треньор, който бъде назначен да има същия успех, а защо не и по-добър“, добави легендата на ЦСКА.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

„Аз в живота си винаги съм бил коректен с всички, с които съм общувал. Казвал съм истината в очите на всеки един. На никого не съм подлял вода, напротив, винаги съм се стремял да бъда полезен на всеки един, който има нужда от мен или от моите съвети. В това отношение съм перфектен. Поне аз така мисля. Нямам врагове. На никого не съм навредил. Още в първия ден в ЦСКА 1948 обявих своето решение. Тогава започнаха спекулации и виждате, че те нямаха покритие. Аз лично никъде не съм се разминавал с Любослав Пенев. Не сме имали допирни точки.“

„Забравете Стойчо Младенов да е старши треньор, на който и да било отбор. Няма вариант да стана треньор на ЦСКА 1948. Аз съм човек на 65 години и знам какво правя и изобщо в живота си винаги съм обмислял всяка крачка, която правя“, отсече Младенов.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

„Имаме кандидатури, но е въпрос на разговори. Когато се избира един треньор, важна е не само визитката, но да се срещнем с него, да поговорим за визията, за стратегията му за развитие на футболния клуб. Това са неща, които са напълно нормални и професионални. Имайте малко търпение, на нас ни е необходимо време. Клубът ще излезе с ясна и точна информация, когато новият старши треньор и екипът му бъдат избрани.“

„Който и да стане, аз винаги съм готов, стига някой да ме попита, да дам това, което мисля като отговор. Затова съм и тук. Аз няма да се предлагам, за каквото и да било. Няма да се меся в работата, на който и да било треньор. Нито съм се месил в работата на Любослав Пенев, нито ще се меся на когото и да било следващ треньор. Изпитвал съм го на гърба си, така че никога не бих го направил“, завърши Стойчо Младенов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК