Стойчо Младенов коментира категоричната победа над Хасково с 6:2 в първи 1/16-финал за Купата на България на стадион „Българска армия“.

„Очакваното се случи, успяхме да победим и до голяма степен да решим развоя от този кръг за Купата на България. На мен ми се искаше тези, които влязоха през второто полувреме, да покажат повече. Личи се, че формата, в която трябва да бъдат, не е на лице и трябва да се стараят повече. Не само с Карачанаков, с много футболисти имахме проблеми от физическо и игрово отношение. Карачанаков не е играл една година, трябва да имаме търпение към него. Аз съм най-доволен, че двамата централни нападатели отбелязаха по един гол. Радвам се на тяхното присъствие, защото ми дава опция. Долапчиев е наш юноша и шансовете, които му давам, се възползва по най-добрия начин. Надявам се да увеличаваме игровите минути нататък. Когато играем на собствен терен предполагам, че ще изглеждаме по този начин – с двама централни нападатели. Но всичко зависи от мачовете, съперниците. Гъргоров е играл като вътрешен халф във Франция, така че е възможно да го видим и в средата на терена на този пост“, заяви Стойчо Младенов.

Екзекутора на Ливърпул коментира и предстоящото дерби с Литекс на 23 септември (понеделник) от 9 кръг на „А“ група: „Литекс гради отбора си от три години, нормално е да бъдат на върха на класирането. Имат отлични изпълнители, национали. Там цари изключителен ред, добра дисциплина. Минал съм от там, знам какво прави Гриша Ганчев. Ще проявим нужното уважение, но на терена трябва да победим. Ние търсим победите във всеки един мач. Всичко, което правим до момента, е показателно, че отборът израства. От мач на мач израстваме, футболистите имат по-добър синхрон. Нормално е и днешният мач да ни даде тласък към положително развитие.“