Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че "червените" ще играят за победа срещу Лудогорец в последния кръг на “А” група, въпреки че ги устройва и равен.

"Челси игра за равен срещу Байерн и може би бяха прави. ЦСКА обаче винаги излиза за победа. Така ще бъде и в Разград срещу Лудогорец. Аз не искам една, а три точки! Сигурен съм, че ще се получи интересен двубой. Настроени сме не боево, а воево. Не съм притеснен от съдийството. Съмнява ме, че реферът на мача ще си сложи главата в торбата. Видяхте, че срещата ни с Литекс бе ръководена по отличен начин", заяви Младенов.

"За българския футбол е добре, че има такива явления като Нефтохимик на Христо Порточанов, Литекс и сега Лудогорец. Отборът от Разград направи това, което някои клубове не могат вече двадесет години. Кирил и Георги Домусчиеви действат с размах", добави наставникът на "армейците".

"Дали ЦСКА ще спечели титлата не е от решаващо значение за футболистите на ЦСКА. Въпреки това е съвсем друго за част от тях да отидат при Димитър Борисов и да преговарят за нови договори като шампиони на България", завърши Младенов.