Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев също не издържа и изля гнева си срещу съдийството на мача в Перник, който
"червените" загубиха с 0:2 и два кръга преди края на първенството водят само с 2 точки на преследвача Лудогорец. Сърцатият халф на "армейците" беше много афектиран след поражението и се оплака от поръчките в родното първенство.

„Имаме претенции към съдията. Ако ни бяха отсъдили дузпа първото полувреме, нещата тръгваха в друга посока. Видяхме тук как играят с децата срещу Лудогорец, как играха срещу нас днес. В Разград да им дават титла и да се радват. Да приключваме, няма смисъл да се подиграват с цяла България. Пускат срещу тях голобради деца... Другаде досега не съм виждал такава пародия. Техните протести са глупости", коментира Янчев.

"Сега гледаме да бием Литекс в събота. После отиваме в Разград и там да видим кой кой е. Нямам нищо против футболистите на Лудогорец, но футболът е игра, която трябва да се играе честно. Все още нещата са в наши ръце. Ако сме силни, каквато и завера да има, ние определяме съдбата си“, каза още Тодор Янчев.

„Всеки може да изтърве дузпа. Това, че Мораес пропусна сега, не е важно. Друг път той ни е решавал срещите. И Марадона е изпускал. Можеше да бъдем по-настоятелни през целия мач, а не сега да хвърляме вината върху този или онзи. Ние сме отбор, когато печелим, печелим заедно, когато губим, си носим отговорността. Дали можем и ние да излезем с юношите? Преследваме си целите, говорете само сериозни неща“, добави капитанът на ЦСКА.