Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов проведе среща с главния акционер на клуба Александър Томов. Двамата са обсъждали разминаването между своите изказвания след загубата от Берое относно участието на „червените“ в борбата за титлата.
 
„ЦСКА ще се бори за титлата във всеки мач до края на сезона! Моите думи след загубата от Берое бяха възприети неточно. Истината е, че е много трудно в битката за титлата. Всички знаем, че се прави и невъзможното клубът ни да стъпи на краката си. Но ЦСКА и аз винаги сме максималисти. Ще направим всичко възможно да спечелим мачовете до края“, заяви Младенов пред „Труд“.
 
„Знам, че има голям натиск от някои акционери да бъда уволнен. Ако преча, готов съм веднага да си тръгна. Никога не съм искал да бъда проблем на ЦСКА. Главният акционер Александър Томов ме увери, че разчита безрезервно на мен. А аз разчитам на феновете, които са с нас по един неповторим начин. Всеки отбор може да загуби два мача“, допълни треньорът на ЦСКА.
 
„Беше ми изключително неприятно да паднем от Берое и Локомотив (София), но стягаме редиците. Направихме отлична подготовка в Анталия, отборът е готов за побеждава, както през есента. И съм сигурен, че ще се вдигне“, коментира Стойчо Младенов.
 
"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015