Стойчо Младенов поздрави футболистите след равенството 1:1 срещу “Ботев” в Пловдив. Двубоят от 10-ия кръг на “А” група се игра пред 15 хиляди зрители на стадион “Христо Ботев”.

“Точката не може да ме удовлетворява. Направихме много силен мач, искам да виждам такъв отбор, активен, агресивен, държим топката. Благодаря на тази прекрасна публика, създаде уникална атмосфера в един голям мач. Имаме обаче стара слабост пред гола. Създаваме много голови положения, но успяхме да реализираме само. Искам така да играе ЦСКА, но с присъствието на Платини нашата атака ще има още по-голяма тежест. Надявам се да повишим нивото си в офанзивен план. Израстването на нашия отбор е очевадно. Видяхте, че три пъти сменихме схемата на игра по време на срещата, но е хубаво, че имам възможност за вариативност. Синхронът между отделните линии се подобрява и ставаме все по-силни”, заяви Стойчо Младенов след двубоя.

“Нашата нагласа е еднаква към всички мачове, както в шампионата, така и за купата. Търсим победата от първата до последната минута. Да, не успяхме да победим днес, но...имахме положения, греди. Един път късметът те покрива, друг път – не. Надявам се в следващия мач да стоим още по-добре, това е и моето очакване. Освен първото място всяко друго е провал за ЦСКА. Това са реалностите за нашия клуб. Всички добре знаете през какво минахме от пролетта до момента, няма нужда пак да припомням. Това е начинът на игра, който искам да виждам. Много съм доволен от отбора, набираме скорост“, завърши Екзекутора на Ливърпул./БЛИЦ