Треньорът ЦСКА Стойчо Младенов не изневери на стила си и даде интересна пресконференция преди утрешното гостуване на Локо (Пд). Той отново заяви, че срещу отбора има организация, която да го спре от първото място.

“Всички страни правят така, че да ни спрат и ще се успокоят едва, когато нямаме шансове да сме първи. Върнете лентата назад и вижте. Нормално ли е в Симитли да получим пет жълти картони. При положение, че държим топката в 90 процента от времето. Ние атакуваме. А ние сме най-ощетените в случая. Да на говорим в последния мач как ритаха като магаре Мораес и Галчев. И видяхте какво беше отношението и поведението на хората, които трябваше да отсъждат. Късат от нас месо, късат здраво, да знеете“, отсече Стойчо Младенов.

По повод отказа на Българския футболен съюз да възстанови правата на наказаните за употреба на допинг Тодор Янчев, Костадин Стоянов и Румен Трифонов той заяви: “Не ми отива да коментирам друго освен футбола и отбора, за когото отговарям, но не мога да не взема отношение. Знаем противниците с какво разполагат, кой каква сила има. Не е тайна какви хора са в комисиите и кой на кого е приятел. Няма да коментирам, но е обидно това, което става най-много за състезателите – Янчев, Трифонов и Стоянов. За тях това е ужасно. Знам колко страда Тошко, познавам го много добре и виждам какво е психическото му състояние - едно отчаяние, което той най-малко заслужава”.

Младенов не пожела да поясни откъде идват ударите към ЦСКА. „Не искам да коментирам. Нека с игра се реши кой ще е първи, втори, трети и т н. Това искаме, и ако то стане, българският футбол ще бъде на друго ниво. Отказът на БФС да реши казуса обърква плановете ми. Нормално е да си защитим играчите и да защитаваме интересите им”, каза още специалистът./БЛИЦ