Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов продължава да е притеснен заради състоянието на отбора. “Червените” загубиха днес с 1:2 от Волга (Нижни Новгород), а играчите на проби отново разочароваха. През второто полувреме се появи нападателят Хавиер Мартина и двамата италианци – Кода и Герарди, които не успяха да впечатлят треньора. След предишната контрола със Сепахан (3:0) Стойчо Младенов призова час по-скоро да бъдат уредени попълнения в офанзивен план.

“Проблемът е, че липсват кадри. Ако продължаваме по този начин, доникъде няма да стигнем, защото ЦСКА има високи цели, а така няма да ги постигне. Хората, които са на проби, ги отзоваваме обратно и това е. Предпочитам да имаме качество, а не количество. До момента сме 16 полеви играчи, това не говори добре за никого в ЦСКА. Аман от такива бледолики вождове, идват по 3-4 и после бягат, само се излагаме, не може да приемем такива хора”, заяви треньорът.

Стойчо Младенов коментира футболистите, които вече подписаха договори с ЦСКА: “С времето ще напредват, това са хора, които ще помогнат на отбора в дефанзивен план. Аз говоря за хора в офанзивен план, крила, това е нещото, което ни липсва и затова в предни позиции изпитваме трудности. На новия спортен директор съм му поставил изисквания, до неделя искам селекцията да е приключила. Просто нямаме време. Той (б.р. – има предвид италианеца Родолфо Ваноли) е изключително любезен и добронамерен. Предложи дори да участва в тренировъчния процес, но няма нужда, той трябва да прави селекцията. Това, което имаме като отбор, не ме задоволява. Моето желание е да имаме офанзивни хора, в средата на терена и като крила. Трябват ни минимум 4 човека. Не го казвам, за да стряскам или плаша някого. Мен не може да ме заблуди това, че някой е вкарал гол и сме победили с 3:0. Гледам реално на нещата. Който и да дойде от тук нататък, тепърва трябва да се сработва. Ако дойде от шампионат, в който е играл, добре. Надявам се от тук нататък да пристига само качество”, допълни Екзекутора на Ливърпул./БЛИЦ