Стойчо Стоев не обелил и дума на скандално сменения още преди почивката на мача със Славия Джъстин Менголо. Камерунецът, който започна на левия фланг на "синята" атака, вбеси капитана Веселин Минев с това, че не се връщаше в защита и не му помагаше. Треньорът забеляза, че африканецът има проблем с тактическата дисциплина и го извади от игра, като на негово място пусна Божидар Краев.

След срещата обаче Стоев не казал нищо на Менголо, както и на останалите играчи, а само им съобщил кога ще е следващата тренировка, пише "Меридиан Мач". Отборът ще се събере за първи път днес и вероятно преди заниманието ще изслуша треньорския разбор за двубоя със Славия. Стоев обаче няма практика да води индивидуални разговори с футболистите. Не за първи път поведението на Стойчо Стоев буди повод за размисъл не само на "Герена", но и в останалите специалисти. Според мнозина културният Стоев не успява да контролира съблекалнята и да води мачовете.

Припомняме, че в четвъртък има редовно заседание на Управителния съвет на "Левски". Една от темите на него ще бъде представянето на отбора и бъдещето на треньора./БЛИЦ СПОРТ

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!