Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира треньорската смяна и напрежение в “Левски”.

“Аз, за разлика от други, не се радвам на проблемите на някои противник, когато там има криза. Това са си техни проблеми, но не трябва да се радваме за това. Трябва да се радваме на нашите успехи, не на чуждите неуспехи. Ето днес е паметен ден за ЦСКА, нашите собственици най-накрая успяха да се преборят за нещо, което други преди тях така и не успяха да сторят. Имаме си вече стадион, това е най-важното”, заяви Стойчо.

“Надявам се да не изпаднем в еуфория след добрите резултати. Това е най-важното. Тепърва предстоят важни и решителни мачове. Колкото до Янчев и Трифонов, и аз не знам какво да очаквам. Очаквах решение далеч по-рано. Те просто искат да им бъде дадено право да си изкарват прехраната”, коментира наставникът.

Във връзка с предстоящия мач с Берое Стойчо Младенов коментира: “Едни от най-добрите ми години преминаха в Стара Загора, там срещнах любовта на живота ми, моята съпруга. Ние ги приемаме у дома, трябва да наложим това, което имаме като възможност. Трябва да надделеем срещу неудобен и силен съперник.”/БЛИЦ