Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев коментира след победата с 1:0 над Бдин (Видин), че Николай Дюлгеров остава в състава. Именно каращият проби халф донесе минималния успех, разписвайки се с мощен изстрел от над 30 метра.

"На това студено време трябва да се харесаме взаимно", отговори Димитър Пенев на въпрос на журналистите дали е харесал изявите на някой футболист.

"Утре е последният ден, в който ще решим кои ще останат в ЦСКА. Резервната скамейка не е много дълга. Дюлгеров го имаме предвид към състава. По-важно беше, че взехме испанеца (б.а. - Антонио Томас), а румънецът (б.а. Паун) е 50 на 50. Младите искат да покажат своите качества и е нормално и те да играят. Очакваме централният нападател да пристигне в следващите три дни. Имаме предвид още един футболист", обясни Стратега.

"Времето е неприятно, студено. Този терен, въпреки че е чист, е изкуствен. Вече две седмици играем на такива терени и е доста неудобно. Самите футболисти са малко сковани и пренапрегнати. Остават няколко дни до първия мач и се надявам да бъдем по-свежи", каза още наставникът на ЦСКА.