Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев обяви, че е доволен от представянето на мароканския централен защитник Илиас Хадад, който игра 90 минути при загубата с 1:2 от Рапид (Букурещ). Стратега обаче не коментира изявите на другия, тестван в днешния мач - французинът Стефан Тико.

"Загубата си е загуба. Има и такива мачове. До 30-ата минута водехме играта и изпуснахме няколко положения. После момчетата си помислиха, че така ще е през целия мач, а Рапид направи промени в играта си. Но за нас беше важно да видим двамата нови футболисти. Хадад ми хареса. Той беше при нас преди 20-ина дни на лагера в Гърция. За другото момче (б.а. - Тико) не мога да кажа нищо засега. Вероятно в следващата проверка ще играе цял мач и ще преценим. Срещу швейцарците в понеделник ще вземат участие по-младите", коментира Стратега.

"След последната контрола ще се приберем в София за 2-3 дни. Ако първенството се отложи можем да се върнем тук. Ръководството имаше планове за 1-2 мача в Мароко или Кипър. От друга страна трябва да се съобразим с програмата на националните отбори. Може би последната дума ще бъде тяхната", добави наставникът на ЦСКА.