Новият старши треньор на Левски Тони Здравков обяви Ред Бул Залцбург за фаворит в утрешния мач между двата тима от Група “G” на Лига Европа.

“Познаваме силните страни, но знаем и малкото им слабости. Имаме преки впечатления от играта на Ред Бул Залцбург. Освен това, знаем, че една победа класира съперника в следващата фаза”, заяви Здравков на пресконференцията си преди мача.

“Теренът не би трябвало да ни затрудни, въпреки че топката ще върви доста по-бързо. Ние сме тренирали на такъв, а и този се доближава до естествената трева”, допълни Сухия.

“Имаме много контузени играчи, като Вагнер, Гаджев, Топузаков, Симонович и Тасевски. Ще залагаме на младите, това е пътят напред. Николай Димитров ще бъде титуляр. До мача има още една тренировка и 24 часа, затова не мога от сега да определя състава за двубоя. Всичко може да случи, някой може да се контузи или да вдигне температура”, завърши Здравков, който се води треньор на Левски, въпреки че длъжността ще се изпълнява от Георги Иванов-Гонзо. /БЛИЦ