Треньорът на Септември (София) Светослав Петров коментира представянето на отбора си при загубата с 1:2 от ЦСКА в мач от осминафиналите за купата на България.

"Доволен съм донякъде от моя отбор, защото толкова чисти положения не сме имали за мачовете с Ботев (Враца) и Хебър общо. Самият факт, че накарахме ЦСКА да бави времето на "Армията" говори достатъчно. Получиха се доста от нещата, които бяхме запланували. Съжалявам, защото имахме ситуациите и нямаше да е незаслужено да победим или да вкараме мача в продължение", започна Петров.

"Имаше ситуация, в която защитник изби от голлинията. Ние започнахме много лошо второто полувреме, не влязохме достатъчно мотивирани. Манталитет не се създава от днес за утре. Когато получим гол или два, отпадаме психологически. Трябва да се играе максимално концентрирано и да се спазва игровия план", допълни треньорът на Септември.

"Целта е да се спасим от изпадане през пролетта. Иска ми се всички да се върнат здрави за подготовката. Надявам се да вземем един-двама играчи, за да вдигнем конкуренцията", призна Светослав Петров.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023