ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Ето как прогнозираха мача в Разград певицата Бони и актьорът Дарин Ангелов в играта на БЛИЦ Букмейкър Efbet лига!

Наставникът на Септември Светослав Петров говори след загубата с 1:3 от Лудогорец в Разград. Той нападна рефера Георги Иванов за отсъжданията му и разкри за разминаване между думите и делата на рефера.

"Дузпата е спорна. В съблекалнята играчите казват, че съдията е обявил, че дузпата е за нарушение на Шейтанов, а показва жълт картон на Асен Георгиев. Ние сме млад отбор. Когато ни изравнят малко преди почивката и поведат след нея, по този начин, трудно ще се върнем.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Със сигурност не ни стигнаха доста неща. Не мога да направя задълбочен анализ. Глобите са солени и не искам да си изкажа мнението докрай. Честно казано не съм очаквал, че ще бъде толкова афектиран. Изиграхме силно първото полувреме. Искам да изгледам записа, но при първия гол на Лудогорец има нарушение срещу наш играч.“, каза Петров.

„Доволен съм, че трябваше да влиза Текпетей, за да обръща мача. Тези неща не помагат на никой. Сигурен съм, че това не идва от Лудогорец. Не искам да се оплаквам, но се натрупаха много спорни решения и грешки. Не искам да се оправдавам. Опитахме се да се противопоставим, опитахме да играем футбол. От тези неща никой не печели, не искам да продължавам, за да не си навлека глоба“, заяви още треньорът на Септември.

„Със смените опитахме да освежим играчите, които виждах, че имат проблеми. Когато играеш срещу Лудогорец и получиш такива два гола, е нормално да падне мотивацията. В един момент играчите си казват, че каквото и да опитваме да направим е ясно, че няма да се получат нещата. Доволен съм, защото през първата част имахме и по-чистите положения за отбелязване на гол. Лудогорец създадоха положения, но нашите бяха по-чисти. То е ясно какво щеше да се случи, защо трябваше по този начин“, каза още Петров.

Треньорът заяви, че в следващите мачове Септември ще търси точки с добра игра.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК