Легендарният бразилски клуб Сантос е набелязал играч на Лудогорец и се подготвя да атакува офисите на българския шампион с оферта. „Черно-белите“ имат интерес към 28-годишния ляв бек Натанаел, твърди местната версия на „Foxsport“.

Според информацията бившият клуб на Пеле и Неймар търси ляво крило за заместник на Додо, чийто наем от Сампдория изтече и той премина в Крузейро. От Сантос са се ориентирали към Натанаел след пропадналия опит да бъде купен Адриано от Бешикташ или Жорже, който играе в Монако под наем от Порто.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В бразилския гранд са наясно, че Натанаел по принцип е ляв бек, но са запознати с офанзивния му потенциал. Конкурент на играча на Лудогорец е Гилерме от италианския Беневенто, който през есента игра под наем в турския Малатияспор.

Всичките опции, към които се е насочил Сантос са бразилци. Причината за това е присъствието на ограничение за броя на използваните чужденци в бразилското първенство. Лимитът е петима.

Натанаел бе изключително актуален на трансферния пазар след второто влизане в групите на Шампионската лига, когато вкара гол на ПСЖ. Тогава "Марка" дори съобщи, че Реал (Мадрид) се интересува от бранителя.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019