Дарко Тасевски няма да играе за "Левски" срещу Черноморец. Интригуващият мач от 24-ия кръг на "А" група е утре от 19:00 часа на "Герена".

Македонецът не фигурира в групата за двубоя, а БЛИЦ разбра, че причината е наказание, наложено му от Иво Тонев. Както е известно, Тасевски налетя на треньора Викторио Павлов на полувремето на мача с Локо (Сф) и в крайна сметка си изпати за действията си. Така Ясен Петров няма да може да разчита на македонеца срещу Черноморец, като в същото време се доверява на младоците Антонио Вутов и Радослав Цонев. Двамата таланти от школата на "Левски" са в разширения състав за двубоя с "акулите".

Сред 19-те е и Нуно Пинто, който все още не е напълно възстановен от травмата си. В часовете преди мача ще стане ясно дали Ясен Петров ще може да разчита на португалеца. Ако остане на пейката, мястото на Пинто на левия бек ще заеме Орлин Старокин. 

Както е известно, "сините" утре отново ще бъдат без Владимир Гаджев, който срещу Черноморец ще изтърпява втория си мач от наказанието, наложено му след загубата от Лудогорец с 0:1.

Групата на "Левски" за мача с Черноморец:
Пламен Илиев, Димитър Илиев, Дъстли Мулдер, Александър Башлиев, Иво Иванов, Орлин Старокин, Сюлейман Диамутен, Нуно Пинто, Йордан Милиев, Даниел Димов, Радослав Цонев, Антонио Вутов, Жуниньо, Кристовао Рамос, Даниел Младенов, Тони Калво, Христо Йовов, Иван Цветков, Симеон Райков.