Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев взе участие в пресконференцията на клуба преди утрешния мач от Лигата на конференциите срещу Нордселанд. Двубоят е решителен за „орлите“, които при победа ще си гарантират участие в следващата фаза на турнира.

„В един отбор, когато има положителни резултати, всичко е добре. Всеки мач си има своята тежест, но в момента утрешният се явява най-важен, защото знаем, че при победа продължаваме в Европа“, заяви Терзиев.

„В края на полусезона физическата и емоционалната умора се насъбира. Преди важни мачове като с ЦСКА и утрешния, нагласата преди двубоя е от голямо значение. Всички знаем какъв е зарядът и всичко оставало е на заден план. От нас се изисква утре да спечелим“, допълни бранителят.

„Има мачове, в които съм играл като десен бек в Лудогорец и Черноморец. По-важно обаче е, че като влезеш да си свършиш работата и да бъдеш полезен на отбора да постигне успехи“, заяви 31-годишният бранител по темата, че може да играе на различен от привичния си пост на централен защитник.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа