Един от собствениците на Левски - Тити Папазов коментира в предаването "Домът на футбола" по Диема Спорт актуалната ситуация в клуба.

"Имало е много трудни моменти в историята на Левски. В последните години не е имало по-тежък момент", призна Папазов.

"Със своите компромиси, футболистите могат да останат в Левски и да помогнат по този начин. Смятам, че от 25 януари до ден днешен може да бъдат упреквани в това, че не са постигнали задоволителен резултат - да се класират в Европа, да бъдат поне втори. Но те могат да останат с по-значимо нещо - ако направят огромен компромис с възнагражденията си."

Winbet - победата е на върха на пръстите (18+)

"Да, миналата година собствениците са имали богати възможности, но сега тези хора имат огромен шанс да останат в историята на Левски. За мен това ще е по-значимо от някоя Купа или титла. Искаме играчи, които се чувстват недооценени, рожби на "синята" школа да дойдат и да получат своя реванш."

"Годишната карта за сектор Б струва 90 лв., което се пада 4.50 лв. на мач. Аз мислех, че ще са продадени 5000 карти, но или съм фантазьор, или хиперболизирам малко."

"Разликата между Наско и предишните собственици е, че те са искали да направят най-доброто. Самоцел е бил големият резултат, а целта на Наско е Левски да оцелее. Това минава през много компромиси, един от които е продаването на звездите. Обещали сме на всеки от тях, че ще получи всичко до стотинка до 20 юли. Това е наша отговорност, която тежи на плещите ни като собственици. Това е водещото нещо", заяви Тити.

"Ще бъда безкрайно критичен към хора, които са донесли много щети, а имат претенции за бъдещи пари. Днес разговорите щяха да бъдат много по-трудни, ако се бяхме класирали в Европа, защото играчите щяха да имат самочувствие за добре свършена работа в луд сезон", завърши баскетболният специалист.